• Seymour360 maakt het onbereikbare bereikbaar. Voor iedereen!

Seymour360 produceert virtual reality: voor een unieke kijkerservaring

On demand en live!

Nynke – Producent

U vraagt, wij draaien! Nynke regelt iedere productie van a tot z en niets is te gek. Ze is gewend om met krappe timings te werken en het beste uit iedere productie te halen. Een stapje extra? Dat is vanzelfsprekend.

Nynke - Producent Seymour360
Bas - Creative Director Seymour360

Bas – Creative Director

Als je iets over virtual reality wilt weten, vraag het dan aan Bas. Hij is pionier op dit gebied en kan u als geen ander adviseren. En dat doet hij graag. Dus schroom niet om contact met hem op te nemen!

Thierry – 360°-video-/VR-specialist

Thierry monteert de 360 graden video’s, en hoe! Zijn geheim? Enthousiasme, streven naar perfectie en liefde voor het vak.

Thierry - 360 graden video / VR specialist
Simon - Technisch Producer Seymour360

Simon – Technisch Producer

Een productie op locatie? Grote kans dat Simon erbij is. Hij heeft een technische achtergrond en weet precies hoe hij een productie tot een succes maakt. Wat Simon doet in zijn vrije tijd? Zich verdiepen in alles wat VR aangaat.

Aviv – Marketing Specialist

Aviv is een sportieve marketeer die het belangrijk vindt dat iedereen een positieve indruk overhoudt aan een samenwerking. Hij is jong, creatief en gedreven. Precies wat een marketeer in deze branche nodig heeft.

Aviv - Marketing Specialist Seymour360
Tobi - Project Manager Seymour360

Toby – New Business Manager

De klant is koning. En dat ben je bij Toby. Zij legt het eerste contact en informeert over de  mogelijkheden van virtual reality. Haar grote kracht? Ze houdt ervan om mensen te connecten en om doelen en dromen te verwezenlijken.

Onze opdrachtgevers